Behöver du garn från Dale Garn

Dale Garn är ett garnmärke. När man stickar eller virkar är det bra att ha rätt sorts garn. Det eftersom dessa är tillverkade av olika material, i olika tjocklekar med mera. Ett populärt garn är Dale Garn Baby Ull. Detta garn är perfekt att använda när du ska sticka kläder till de allra minsta. Dale Baby Bull är ett 4-trådigt garn i fint 100 % merinoull. Du kan med detta sticka fina små babyset till exempel.

Det går även att sticka tröja, byxor, mössa, sockor, kofta och body för baby med detta garn. Detta garn och även andra typer av garn hittar du hos Knittingroom webshop. De har även beskrivningar som passar för de garner de säljer. Så att du kan sticka de plagg du vill.

Köp olika sorters Dalegarn

Garn från dale garn finns även i andra varianter. Sen så har detta företag även garn i olika kvalitéer. Det finns naturgarn, bomullsgarn, syntetgarn, blandgarn samt att de har alpackagarn, merinogarn, ullgarn, virkgarn. De har dessutom en massa tillbehör för dig som stickar eller virkar. Bland annat finns det olika sorters stickor och virknålar, så väl som det finns knappar, spets, band, saxar, samt att de även har vävtillbehör, broderitillbehör, broderier, samt andra hobbyprodukter.

Så du som gillar att sticka, virka, sy, brodera med mera, du hittar en hel del av det du behöver här hos Knittingroom. Läs mer om deras garner eller deras andra produkter på deras hemsida. Där kan du även beställa det du vill ha.